Informatii - Cabinet oftalmologic

     Oftalmologia este specialitatea chirurgicala care se ocupa cu diagnosticarea si corectarea problemelor de vedere.  In cadrul examinarii oftalmologice periodice si complete pot fi detectate boli cu potential de orbire, manifestari oculare a unor boli sistemice sau semne ale unor tumori cerebrale. A preveni este mai usor decat a trata, de aceea va oferim metodele cele mai performante de diagnosticare precoce si monitorizare oftalmologica.        

      Evaluarea completa consta in : - testarea acuitatii vizuale, kieratorefracto metria automata, examen biomicroscopic de pol anterior, oftalmoscopia directa(fund de ochi), tonometria non-contact(determinarea presiunii intraoculare), examinarea simptului cromatic.

      Prescrierea lentilelelor de contact atat optice cat si estetice, se efectueaza pe baza examenului keratometric automat, cu verificarea razei de curbura necesar, asfel incat ochiul sa nu fie afectat. Pacientul este instruit cum sa manipuleze si sa intretina lentilele de contact, pentru a beneficia de ele in bune conditii pe toata durata recomandata de purtare.