Noutati

Crizal Prevencia – cea mai recenta inovatie din familia Crizal – ofera o mai buna protectie pentru sanatatea ochilor. Razele UV periculoase si lumina albastra-violet sunt filtrate, in timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Astfel, Crizal Prevencia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a ochilor. De asemenea, Crizal Prevencia ofera cea mai completa protectie a lentilelor impotriva reflexiilor, murdariei, zgarieturilor, prafului si apei.

 

Lumina joaca un rol foarte important in sanatatea de zi cu zi:

Lumina din domeniul vizibil este extrem de importantă pentru perceperea lumii înconjurătoare: forme, detalii, culori

Lumina blue-turcoaz este foarte importantă pentru sănătate în ansamblu: reglarea ciclurilor de somn/veghe, dispoziție, performanțe cognitive etc.

Dar lumina poate fi si cauza imbatranirii premature a ochilor:

Razele UV sunt daunatoare pentru ochi, asa cum sunt si pentru piele,actiunea lor acumulandu-se pe parcursul întregii vieti si grabind îmbatranirea ochilor si aparitia cataractei.

Lumina blue-violet daunatoare a fost identificata recent ca fiind nociva pentru celulele retinei. Cauzand leziuni oculare pe termen lung, ea poate grabi aparitia degenerescentei maculare legate de varsta (AMD).

                              Xperio

Razele UV și lumina blue-violet sunt prezente peste tot, atât în mediul exterior cât şi în spaţii închise. Este recomandat să ne protejăm pe parcursul întregii zile și a întregului an.

Crizal Prevencia

Previne îmbătrânirea prematura a ochilor, prin filtrarea selectivă a luminii dăunătoare
Contribuie la menținerea stării generale a sănătății lăsând lumina vizibila de baza sa ajungă la ochi (inclusiv culoarea blue-turcoaz)
Confera ̆cea mai buna vedere şi transparenta de durată, oferind cea mai completă protecție împotriva reflexiilor, zgârieturilor, murdăriei, prafului și apei.